p>İskele caddesindaki bazı işletmelerin düzenledikleri partileri duyurabilmek için seçtikleri yöntem dudak uçuklatan cinsten. Kentin en işlek noktalarına ve otobüs duraklarına yapıştırılan ve müstehcen görüntülerin yer aldığı duyurularla kitlelere ulaşma şekli tepkilere neden oluyor.

\\\'\\\'Parti\\\'\\\' adı altında

Toplum ahlakına aykırı çırılçıplak kadın görüntülerinin yer  aldığı \\\'\\\'parti\\\'\\\' adı altındaki duyurular hem hiç bir ücret ödenmeden kentin işlek noktalarına ve otobüs  duraklarına asılıyor, hem de müstehcen görüntülerle tepkilere neden oluyor.

Müstehcen görüntülerin

Otobüs duraklarına asılan müstehcen görüntülerin ne olduğunu çocuklarına izah etmekte zorlandıklarını belirten aileler, kent yetkililerinin ahlaka  mugayir bu tür görüntüleri derhal önlemesi gerektiğini hatırlattı. Hiç bir ücret ödenmeden korsan bir şekilde  kalabalık yerlere asılan el ilanlarının Reklam Rekabet Kurumu\\\'nun belirlediği kriterlere uygun olup olmadığı da ayrı bir tartışma konusu olarak dikkat çekiyor. Gazete Alanya olarak bu tür görüntülerin bir an önce engellenmesi 
gerektiği hatırlatıyoruz.