p>Ak Partide şok yaratan ihraç buz etkisi yarattı, Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listeler açıklandı. 692 Sayılı KHK ile toplamda 7 bin 395 kişi kamudan ihraç edildiği belirtildi. İhraç listesinde

\ \ \ \

Eski Milli Futbolcu Hakan Şükür ve Arif Erdem’e verilen madalyalarının geri alınmasından, Adil Öksüz ile görüşen Başbakanlık Müşaviri\\\\\\\'ne kadar birçok isim ihraç edilenler arasındaydı.

\ \ \ \

Odatv’nin yayınladığı habere göre ihraç edilenler arasında Ak parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani’nin kızı Betül Gökay Samani de var. Son KHK ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ihraç edilenler arasında Betül Gökay Samani de bulunuyor. Samani, belediyede mimar olarak görev yapıyordu.

\ \ \ \

2013 Ağustos ayında AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani\\\\\\\'nin kızı Betül Samani, meslektaşı mimar Cengiz Gökay ile evlenmişti. Çok sayıda Milletvekillerinin de katıldığı nikah töreninde, 7 kişi nikah şahidi olarak dikkat çekmişti.

\ \ \ \

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü\\\\\\\'nün kıydığı nikah Törende nikah şahitliği o dönemin Milli Savunma eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, milletvekilleri Menderes Türel, Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve damadın ağabeyi Eyüp Gökay’da hazır bulunmuşlardı.

\ \ \ \

 

\ \