Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Mustafa Tuna ve ekibi, Avsallar Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. ALTSO Başkan adayı Tuna, ilk olarak Atatürk ve Çamlık caddelerindeki esnafı ziyaret etti. Ekip arkadaşlarının da katıldığı ziyaretlerde Tuna, sohbet edip elini sıktığı esnafın taleplerini dinledi.

Esnaf kalkınacak

Caddede elini sıkmadığı esnaf bırakmayan ALTSO Başkan adayı Tuna, daha sonra Avsallar Çarşı’sındaki işletmecilerle bir araya geldi. Çarşı esnafının isteklerini dinleyen Tuna, projelerini tek tek anlattı. Tuna, “Avsallar esnafının gelişimini sağlayacak ve onları kalkındıracak projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bizim yapacaklarımızın yanında sizlerin de isteklerini not alıyorum. Fikir birliğiyle Avsallar esnafının kalite standartlarını daha da yukarı çekeceğiz” dedi.

Tuna’ya yoğun sevgi

Tekstil ve kuyumculuk mesleklerini yapan esnafın yoğun olarak bulunduğu bölümünde tüm ticari işletmeleri ziyaret eden Tuna, “Esnafımızdan bana ve ekibime yoğun bir sevgi var. Bu sevgi bizlere güç ve çalışma azmi veriyor” ifadesini kullandı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, Tuna ve ekibine teşekkür etti.