8. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı 13 – 17 Eylül 2017 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'na önem verdiklerini belirten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Yörex için önemli hazırlıklar yaptık. Fuar yarın açılıyor. ALTSO Yönetimi olarak gerek yurt dışı, gerekse yurt içi fuarlarına her zaman katılım gösteriyoruz. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'da Alanya'mızın yöresel ürünlerini tanıtmak anlamında önemli bir yere sahip. Yörex fuarında Alanya İpek Dokuma Ürünleri ve El Sanatları, Muz Lifinden Ürünler, Sukabağı Ürünleri, Alanya Şalvarı, Avokado, Muz, Keçiboynuzu, Tropikal Meyveler, Zeytin, S Pasta ve Çiğirdik, Kuruyemiş, Muz Ürünleri gibi Alanya’mıza özgü ürünler sergileyeceğiz. 5 gün sürecek fuara tüm üyelerimizi ve halkımızı bekliyoruz" dedi.

Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan YÖREX- Yöresel Ürünler Fuarında, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ile birlikte birçok sivil toplum örgütünün destekleriyle açılacak stantta Alanya yöresel ürünleri ile bir kez daha vitrine çıkacak.

Açılışı 13 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleşecek olan fuar, 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında saat 10:00-20:30 arası ziyaret edilebilece