p>Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Uğrak Mahallesi Aysultan Kadınlar Plajı\\\'nın açılışına katılmak üzere Alanya’ya geliyor. Aynı gün Gökbel yaylasında 13. Yıldır düzenlenen Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Serkan Kaya’nın konserinin olması Alanya’lıların kafalarını karıştırdı.

Türel bizzat kendisi açacak

Geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan ve 1 milyon TL\\\'ye mal olan Aysultan Kadınlar Plajının resmi açılış tarihi belli oldu. 29 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00\\\'deki Uğrak Aysultan Kadınlar Plajı\\\'nın açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in bizzat kendisi gelerek açılışını yapacağı belirtildi. 

Aynı güne gelmesi kafaları karıştırdı

29- 30 Temmuz tarihleri arasında Gökbel Yaylası\\\'nda Alanya Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan bu yıl ise 13. yapılacak olan Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri\\\"nin ve 29 Temmuz Cumartesi Akşamı Serkan Kaya’nın konserinin olması Alanya’lıların kafalarını karıştırdı. Alanya halkı düzenlenecek olan iki ayrı programdan hangisine katılacağının kararını veremedi. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in açılışını yapacağı Aysultan Kadınlar Plajı\\\'nın farklı bir günde yapılmasının daha doğru olduğunu savunuldu.