Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı Türkiye’nin en büyük kapalı çocuk eğlence merkezi Zıp Zıp Park, Kurban Bayramı boyunca binlerce çocuğu ağırladı. Bayram tatilini fırsat bilen çocuklar, birbirinden keyifli oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuklara armağan ettiği Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin en büyük kapalı alanına sahip çocuk eğlence merkezi Zıp Zıp Park, bayram tatilinde çocukların akınına uğradı. Bayram tatili boyunca 5 binin üzerinde çocuğun doyasıya eğlendiği parkta, veliler de çocuklarının keyifli dakikalarına eşlik etti. Görevliler, velilere ve çocuklara Zıp Zıp Park girişinde bayram dolayısıyla çikolata ikramında bulundu.

Tüm parkurları denediler

Kaydıraklardan kayan, şişme oyun parkurlarında zıplayan minik ziyaretçiler, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Birbirinden keyifli ve adrenalin dolu parkurlarda eğlenceli saatler geçiren çocuklar, Zıp Zıp Park’a tam not verdi. 11 yaşındaki Batuhan Batok, “İkinci kez geliyorum, çok güzel bir yer. Tüm parkurları denedim. Daha önce Antalya’da böyle bir park yoktu. Bayram dolayısıyla da bugün buraya geldik. Çok mutluyuz” dedi. 11 yaşındaki Yağmur Timur ise, “Çok eğlenceli, güzel bir park. Parkurların hepsi çok keyifli çocukların da enerjisini atabileceği bir yer. Çok beğendim” diye konuştu. Parka babasıyla gelen 8 yaşındaki Ceylin ise” Zıp Zıp Park’ı çok seviyorum. Babam izinli olduğunda hep geliyorum” ifadelerini kullandı.

“Çocuklarımızı güvenle emanet ediyoruz”

Çocuklarını güvenle emanet ettikleri Zıp Zıp Park’tan veliler de oldukça memnun. Kızıyla birlikte Zıp Zıp Park’ın tadını çıkaran Mehmet Timur; “Antalya’da mükemmel bir tesis olmuş. Güvenlik açısından çok rahat ediyoruz. Belediye Başkanımıza Antalya halkı adına, çocuklarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Gönül rahatlığı ile geliyoruz, çocuklarımız yoruluncaya kadar eğleniyor. Çocuklarımız eğlendiği zaman biz de çok mutlu oluyoruz” diye konuştu. Bekir Alpasar ise; “İki haftada bir kızımla geliyoruz. Antalya’ya böyle bir hizmet sunduğu için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Böyle bir park beklemiyordum”

1 yıldır Antalya’da yaşayan ve Zıp Zıp Park’ı ziyaret eden Eda Tanrıverdi, şunları söyledi:“ Parka ikinci gelişimiz. İlk kez kışın gelmiştik. Oğlum tekrar gelmeyi çok istiyordu, izin günümüzde geldik. Ben 1 yıldır Antalya’dayım. Böyle bir parkın yapıldığını duymuştum ancak böyle güzel bir şey beklemiyordum. Çok güzel ve keyifli bir yer çocuklar için. Velilerden ücret alınmaması çok daha güzel.” Parkı kızıyla ziyaret eden Ömer Demir de “Müsait oldukça Zıp Zıp Park’a gelmeye çalışıyoruz. Parkın güvenliği ve çalışanların çocuklara ilgisi çok iyi. Böyle bir imkanı çocuklarımıza sunduğu için Menderes Başkan’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.