Bundan  yaklaşık 45 gün önce 6 Ekim 2017 tarihinde Alanya'nın online internet sitesi www.gazetealanya.com'da, 59 yaşındaki Arif Razgatlıoğlu ile 20 yaşındaki Ülkü Özcan’ın arasında yaşanan istenmeyen ilişkisi,  'Bir babanın itirafı Utanmaz Adam' başlıklı haber ile yayınlamıştı.

http://www.gazetealanya.com/alanya-haberleri/bir-babanin-itirafi-utanmaz-adam-h52520.html

Alanya'da yaşayan vatandaşlara ve devlet yetkililerine bir acılı babanın feryadı duyurulmaya çalışılmıştı. Alanya'nın her zaman gerçeklerini yazan Hakk'ın ve haklının yanında olan internet sitesi www.gazetealanya.com, o tarihte yazdığı haberden dolayı Alanya'nın birçok ileri gelen üst düzey yetkilileri defalarca Gazete Alanya'nın haber merkezini arayarak bu haberin kaldırılmasını istemiş, ancak Gazete Alanya yetkilileri olarak, babanın feryadı karşısında dik duruş sergileyerek haberi kaldırmayı reddetmiştir.

www.gazetealanya.com 6 Ekim 2017 tarihinde yayınladığı haberinde, sesini devlet büyüklerine duyurmaya çalışan baba Metin Özcan'ın, biricik kızının ellerinden göz göre göre kayıp gittiğini, 59 yaşında bir adamın kızını ailesinden nasıl kopardığını gözler önüne sermeyi amaçlamıştır.

Gazete Alanya ailesi olarak öncelikle elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Türkiye'nin tanıdığı çok iyi bildiği ünlü motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu'na Allah'tan rahmet acılı ailesine sabırlar dilerken, aynı kazada Razgatlıoğlu gibi feci şekilde can veren Ülkü Özcan kızımıza da Allah'tan rahmet, acılı Özcan ailesine de sabırlar diliyoruz.

Şimdi görüyoruz ki kaza sonrası o gün babasının yanında olmayan, görmez, duymaz, kör, sağır ve çıkarcı zihniyetliler şimdi tutmuş '180 km-200 km süratle motosiklet mi kullanılır', 'belediyenin açtığı yol bozukmuş' gibi eleştirilerle kendilerini gündemde tutmaya çalışıyorlar. Keşke bu eleştirilerini sıralamadan daha önce baba  Metin Özcan'ın polis karakollarında kızını kurtarmak için vermiş olduğu mücadeleyi görmüş olup bir şeyler yapılsaydı da, yaşanan bu acı olay meydana gelmemiş olacaktı. Aşırı hız tutkusu mu, körü körüne delice aşk mı, yoksa kader mi denilir buna bilinmez ama tek bir gerçek var ki ortada feci şekilde can vermiş birbiriyle alakasız ama sevgili iki kişi ve acılı iki aile kaldı.

O haber kaldırın

www.gazetealanya.com'um Genel Yayın Yönetmeni Muammer Soylu'yu telefonla  arayan Ülkü Özcan, bu haberin aslı olmadığını ailesinin kendisine baskı yaptığını, Arif Razgatlıoğlu ile seviyeli bir ilişkisi olduğunu, bu haberi kaldırmamamız durumunda hakkımızda dava açacağını söyleyerek hakaretler etmişti. Soylu ise bu olayın adli mercilere intikal ettiğini, babası Metin Özcan’nın Saray polis karakoluna verdiği şikayet dilekçesi doğrultusunda haberin doğru olduğunu izah etmişti.  Kaza anında Arif Razgatlıoğlu’nun kullandığı 33 HE 303  plakalı motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan Ülkü Özcan, Genel Yayın Yönetmenimiz Muammer Soylu’nun sosyal medya hesabında yapılan haberle ilgili olarak şunları yazmıştı.

Av. Uğur Bülbül’ün  açıklaması

Bunun yanı sıra Arif Razgatlıoğlu ve Ülkü Özcan'ın avukatı Uğur Bülbül de bu olayla ilgili olarak, sosyal medya hesabından ilk açıklama olarak şunları yazmıştı;

Alanya’daki şok iddiada ikinci perde

Avukat Uğur Bülbül, sosyal medyada  acılı babanın feryadına kulak veren vatandaşların baskısı ve Kamuoyunu aydınlatma üzere ikinci kez bir açıkla yapmış, www.gazetealanya.com  da takipçilerine haberi bu şekilde duyurmuştu. İşte o haber.

 http://www.gazetealanya.com/alanya-haberleri/alanyadaki-sok-iddiada-ikinci-perde-h52529.html

Gazetealanya.com’un duyurduğu ve Alanya’da büyük ses getiren bu olayın ikinci perdesinde Arif R. nin avukatı Uğur Bülbül’ün yaptığı açıklamaya göre; ‘Arif R. Alanya da tanınmış bir kişidir ve T.T.A motosiklet kulübü başkanıdır. Kulüp toplantılarına ve etkinliklerine herkes gelebilmektedir. Haberde bahsi geçen Ülkü Ö. İsimli kız da bu toplantılara veya etkinliklere zaman zaman katılmıştır. Ülkü Ö. İsimli kişi 20 yaşındadır. Ve her yere gitmekte özgürdür. Metin Ö. İsimli haberi veren kişi, kızını dövmekten kızına yaklaşmama kararı çıkartılmış bir kişidir. Bu nedenle Ülkü Ö. İsimli kız Saray Polis Karakolunda ifade vermiş ve babası hakkında uzaklaştırma kararı çıkartmıştır. Arif R. Hiçbir kimseyi alıkoymamaktadır. Zorla tutmamaktadır. Haber asılsızdır. Arif R. Hakkında hiçbir şikayet bulunmamaktadır. Savcılıkça açılmış bir soruşturma yoktur.Ancak Alanya C. Savcılığınca Metin ö. Adına kızını dövmekten ve ölümle tehdit etmekten başlatılmış soruşturma vardır. ‘

Acı ama gerçek

Tek teker Arif olarak bilinen ve motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu'nun aşırı hız tutkusu ve çeşitli akrobatik hareketleri belki şov niteliğinde göze hoş görünse de, trafikte yapıldığında insanların hayatını ve kendi hayatını tehlikeye atıyor ve gençlere olumsuz yönde etkisi oluyordu.  Nitekim motosiklet üstadı Razgatlıoğlu, Temmuz ayında yaptığı kazanın ardından kendisi de 'Demek ki şu bir gerçekmiş; hiç bir zaman en iyi motorcuyum, en iyi sürücüyüm, ustayım dememek gerekiyormuş. Barkın Bayoğlu arkadaşımızı daha yeni kaybettik. Onun yaptığı kazanın aynısını dün (26 Temmuz) gece yaptım. Cadde üzerinde karşıdan karşıya geçen Finli bir kadına çarptım. Kadın sarhoş, uzaktan selektörüme, korna basmama rağmen üstüme koşarak geldi. Ne kadar da kaçmaya durmaya çalıştıysam da kadınla kafa kafaya çarpıştık. Acele ambulans çağırıp kadını hastaneye kaldırdık. Şükür ben de bir şey yok, motor ve ben yere bile düşmedik ama çok kötü şeyler olabilirdi. Kadının kaburgası kırık, kalçası, beli mor hasarlı olarak hastanede yatıyor. Ben, karakol, adliye, hastane mekik dokudum. Şükür bir sorun yok ama şunu tam net öğrendim.

İstediğin kadar kral sürücü, motorcu ol; karşıdan gelen hatalarla her şey olabiliyor. Buna da şükürler edip daha dikkatli, daha hesap edici varsayımları hislerimizi bile kullanarak motor kullanmamız gerektiğine inanıyorum.' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Fakat bu sefer maalesef o kadar şanslı değildi. 'Kızımı zorla tutuyor' diyerek feryat eden acılı babanın evlerine yakın bir bölgede, büyük sevdası olan motosikletiyle, Arif Razgatlıoğlu ve daha ömrünün baharındaki olan kız arkadaşı Ülkü Özcan, geçirdikleri trafik kazası sonucu feci bir şekilde can verdiler.