p>Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

\ \ \ \

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlardaki mevcut parklarda ek ve tamiratların yapılmasının yanı sıra, çocuklar için oyun alanlarına ihtiyaç olan bölgelerde de yeni oyun grupları kuruyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sürdürdüğü çalışmalar kapsamında,  Seki Mahallesi, eski Seki İlköğretim okulu yanındaki yeşil alan içerisine çocuk oyun gurupları, salıncak, tahterevalli, dış mekân spor aletleri olan peyzaj park projesi uygulaması tamamlayıp, vatandaşların hizmetine sundu.

\ \ \ \

YÜCEL: “ÇOCUKLARIN YÜZLERİ DAHA ÇOK GÜLSÜN DİYE ÇALIŞIYORUZ”

\ \ \ \

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına hizmetlerimiz devam etmektedir. İhtiyaç ve öncelik sıralamasına göre mahallelerimizin taleplerini karşılamaya devam ediyoruz. Hem merkezde hem de mahallelerimizde yaşayan çocukların yüzleri daha çok gülsün diye çalışıyoruz.” dedi. Ayrıca Demirtaş Mahallesi Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesi içerisine yeni bir düzenleme yapıldı. Okulun bahçesi için peyzaj projesi çizilip, alanda bitkilendirme, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.

\ \ \ \

 

\ \