Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Çıplaklı, Payallar, Ekşilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı ve Mahmutlar Mahallesi’ndeki 5 kurban kesim noktasını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yücel’e oldukça ilgi gösteren vatandaşlar, Kurban Bayramını kutlamak için Başkanın elini sıktı.

Başkan Adem Murat Yücel, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramın ilk günü kurban kesim noktalarını ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl 4 olan kesim noktası bu yıl Çıplaklı Mahallesi’ne kazandırılan Kapalı Kurban Satış ve Kesim Tesisi ile birlikte 5’e çıkartılırken kesim alanlarındaki vatandaşlar Başkan Yücel’le Bayramlaşmak için adete yarış ett.

Vatandaşlardan tam not

Kesim noktalarında bulunan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Yücel; “Arakan’da Müslümanlara yönelik yapılan zulümden dolayı buruk bir bayram yaşıyoruz. Ama biz Belediye olarak vatandaşlarımızın en iyi şekilde kurban ibadetini yerine getirebilmeleri için her türlü imkânı sunmak için varız. Kesim noktalarımız son derece hijyenik ve vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verebilecek düzeydedir.” derken Vatandaşlar ise Başkan Yücel’e; “Çok güzel bir hizmet, tüm bu hizmetler için teşekkür ediyoruz.” dediler.

50 kasap ve 70 personel hizmet veriyor

Alanya Belediyesi’nin önce hijyen politikasıyla hazırladığı 5 ayrı kesim noktasında 50 kasap ve 70 personel vatandaşlara hizmet veriyor. Alanya Belediyesi bünyesinde bulunan veteriner personellerde kesim yerlerinde hazır bulunurken vatandaşların kurbanları dini vecibeler yerine getirilerek titizlikle kesiliyor. Kesim noktaları, bayramın 2. günü de vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.