p>Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir toplantı arasında bir gazetecinin ‘’Başkanım Alanya halkı sizi çok seviyor, neden acaba’’ sorusuna Başkan Yücel, ‘’Ben halkın içinden geldim ve halkın dertlerini çok iyi biliyorum’’ dedi. Makam ve mevkilerin kendisinde hiçbir zaman değişiklik vermediğini, önemli olan yüksek kimlik sahip olunduğu zaman halka inebilmek olduğuna dikkat çeken Yücel ‘’Bana herkes rahatlıkla dokunabilir’’ diyerek herkese eşit olduğunun vurgusunu yaptı. Başkan Adem Murat Yücel, konuşmasını şöyle devam ettirdi. “Zaten halkın içindeyiz. Bizim özelliğimiz halka dokunabilme ve halkında bize dokunabilmesine izin vermektir. Tüm yerel yönetimlerim yerinde ve zamanında hizmet vermesi gerektiğinin bilincindeyiz. Bugüne kadar pek çok projeyi bu anlayışla ürettik ve bundan sonra da aynı şekilde onlara faydalı olabilmek adına elimizden gelen tüm gayretle çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

\ \ \ \

16 yaylayı 2 güne sığdırdık, hizmette sınır yok

\ \ \ \

Alanya Belediyesinin yaylalara yaptığı yatırımlarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan  Belediye Başkanı Yücel,  geçtiğimiz hafta sonu yaptığı yayla gezisiyle ilgili bilgi verdi. “Batı bölgesindeki muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve oradaki müdürlüklerimiz Fen İşleri Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz,  sorumlu çavuş ve şeflerimizle birlikte batı bölgesindeki yaylalarımızı ziyaret ettik” diyen Başkan Yücel,  16 yaylayı 2 güne sığdırarak vatandaşları dinlemek için tek tek yaylaları dolaştıklarını söyledi.

\ \ \ \

Bölgeye verdiğimiz değerin bir nişanıdır

\ \ \ \

Bundan 2 yıl önce yaylalara hizmet verebilmek adına doğu bölgesine şantiye kurduklarını kaydeden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şu ifadeler yer verdi: “Bu yılda batı bölgesine Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüklerimizle bir şantiye kurduk. Bu yıl ve bundan sonraki yıllarda o şantiye vatandaşlarımızın yaylaya çıktığı andan ve buraya dönüşüne kadar hizmet verecek. Tüm makine ve araç gereçleri o bölgede artık bulunduracağız. Bu da o bölgeye verdiğimiz değerin bir nişanıdır”

\ \