p>AHEP Rektörü Mehmet Durdu Öner ve Akademik Yönetimi, Bahçeşehir Koleji Alanya’ya konuk oldu.

\ \ \ \

Alanya’nın önde gelen eğitim kurumu Bahçeşehir Koleji Alanya kuruluşunun 10. yılına özel olarak düzenlediği “10.Yıl Sohbetleri” kapsamındaki konukları AHEP Rektörü Mehmet Durdu Öner, Genel Sekreter Murat Ertan Doğan, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Güler Siper Saksi, Gastronomi Bölüm Başkanı Zelal Polat, Turizm Fakültesi Bölüm Başkanı Nihan Saldıraner, Mimarlık Fakültesi Dekanı Zeynep Üstün Onur, Mimarlık Anabilim Dalı Başkanı Shirin İzadpanah oldu.

\ \ \ \

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba, Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba ve Bahçeşehir Koleji Akademik Yönetimi ile bir araya gelen AHEP Akademik Yönetimi keyifli sohbet eşliğinde yemeklerini yediler. Alanya’nın eğitim başarısını değerlendiren konuklar sonrasında Bahçeşehir Koleji Alanya’yı gezerek hatıra fotoğrafı çektiler.

\ \ \ \

Bahçeşehir Koleji Alanya, kuruluşunun 10. yılına özel olarak düzenlediği  “10.Yıl Sohbetleri” ve “10 Yıla 10 Konuk” programları ile sadece öğrencileri ve velileri için değil tüm Alanya için güzel projeler üretmeye devam edecek.

\ \