ATSO'nun 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen 271 meslek komitesi üyeliği ve 111 meclis üyeliği seçimlerinin ardından Kepez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, seçimi kazanan listeleri ATSO hizmet binasında askıya çıkardı. 49 meslek komitesinde 271 meslek komitesi ile 111 meclis üyeliğiyle ilgili askıya çıkartılan listelere herhangi bir itiraz olmadı. Yeni seçilen komite ve meclis üyeleri, istenilen evrakla ATSO'da kayıtlarını yaptırdı.

İtiraz olmaması ve sürenin dolmasıyla da askıya çıkartılan komite ve meclis üyeleri listeleri kesinleşen ATSO'da büyük bir heyecanla beklenen yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin seçimine sıra geldi. ATSO Meclis Salonu'nda 12 Nisan Perşembe günü ATSO'nun yeni seçilen 111 meclis üyesi yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin seçimini gerçekleştirecek.

ATSO'nun ikinci aşamadaki bu seçimleri saat 10.00'da başlayıp 17.00'ye kadar sürecek. Meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimlerinde kendi gruplarından meclis üyeliğine seçilen başkan adaylarından ATSO Başkanı Davut Çetin ile OSB Başkanı Ali Bahar, yönetim kurulu başkanlığı için yarışacak. Bu seçimin ardından da önümüzdeki günlerde ATSO Meclis Başkanı, meclis divanı ve komisyonlar için üçüncü bir seçim daha gerçekleştirilecek.