p>Koordinatörlüğünü Vali Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu’nun yürüttüğü “Antalya Yetimlerine Sahip Çıkıyor” projesi kapsamında çocuklar ve anneleri EXPO 2016 Antalya’yı gezdi. Gezi sırasında Sevim Karaloğlu, çocukları ve annelerini yalnız bırakmadı. 

\ \ \ \

Antalya’da Vali Münir Karaloğlu’nun eşi Sevim Karaloğlu koordinatörlüğünde hayata geçirilen “Antalya Yetimlere Sahip Çıkıyor” Projesi kapsamında çocuklar ve anneleri Expo 2016 Antalyayı gezdi. Torku Çocuk Adası ile THY Bilim ve Teknoloji Merkezindeki faaliyetlere katılan yaklaşık 130 kişi, gün boyu birbirinden renkli aktivitelerle keyifli anlar yaşadı.
\ \ Çocuklarla birlikte fuar alanını gezen Sevim Karaloğlu, projeyle ilgili, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve paydaş kurumlarla birlikte yetim çocukların ailelerinin desteklenmesi ve güçlendirilmesini sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Proje kapsamında birçok etkinliğe imza atacaklarını da dile getiren Karaloğlu, bu proje sayesinde çocukların ve annelerin yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini söyledi. Antalya’da daha çok gönüllüye ulaşmayı istediklerini belirten Sevim Karaloğlu, “Hepimizin ortak amacı, çocuklarımızın güzel bir çocukluk yaşaması ve yarınlara umutlu bakması. Bu çalışmalarda bizi başarıya götüren en büyük gücümüz ise gönüllülerimiz. Antalya’da kısa süre önce başladığımız projemizde daha çok gönüllüye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

\ \