Ülkücü İşçiler Derneği Alanya  ilçe Başkanı Alper Karaduman,  Alanya’nın şehitlerini unutmadı. Alanya Şehitleri olan, Halil İbrahim Aksoy ile Abdullah Ümit Sercan’ın sene-i devriye münasebetiyle Alanya Garnizon şehitliğinde şehitlerin Kabri başında Kuranı kerim okuyup, dua edildi. Ülkücü işçiler Alanya Dernek Başkanı Alper Karaduman sene-i devriye’ye full kadro katılırken, 50’e yakın vatandaş da duaya eşlik etti.

Alanya emniyetinden kimse yok

Ülkücü İşçiler Derneği Alanya yönetim kurulu üyesi Ercan Nazlı ile Alanya’nın yakından tanıdığı Taş Medreseli  Süleyman Tuluk’un birlikte Kur'anı Kerim’den ayet okuyup, salavatı şerif getirerek dua edildi. Öte yandan Emniyet teşkilatında görevli iken hayatları pahasına vatan için şehit olan, Abdullah Ümit Sercan ile Halil İbrahim Aksoy’a yapılan sene-i devriyesi anlamlı programına, Alanya Emniyet Müdürlüğünde hiçbir kimsenin katılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Karaduman, ‘’sorulacak hesapları namusumuza emanettir’’

Alanya Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Alper Karaduman, sene-i devriyesi anlamlı programından sonra yaptığı konuşmada ‘’Tüm şehitlerimizin, anıları yüreklerimize, sevdikleri vicdanlarımıza, sorulacak hesapları namusumuza emanettir’’ dedi.  Dernek Başkanı Alper Karaduman konuşmasını şöyle tamamladı.’’Şehidimiz Emniyet Amiri Halil İbrahim Aksoy ağabeyimizin sene-i devriye münasebetiyle Ülkücü işçiler Alanya ilçe başkanlığı, şehit aileleri ve vatandaşlarımızla Alanya garnizon şehitliğin de  Aziz şehitlerimizin huzurunda Kuranı Kerim okuyup onların nezdinde aziz şehitlerimizi dualarla yad ettik. Katılıp katılamayan yüreği bizimle çarpan her bir ferdimizden Allah razı olsun. Rabbim dualarımızı yüce dergahında kabul ve karin eyleyip bizleri onların şefaatine nail eylesin. Bizleri de onların haliyle halledip intikamına memur kılsın’’dedi.

Öte yandan dua için toplanan kalabalık dağılırken, MHP lideri Devlet Bahçeli ile özleşen 'piskevit' bisküvi ile lokum ikram edildi.