MUAMMER SOYLU/ ÖZEL HABER

Corona Virüse karşı alınan önlemler çerçevesinde yeni tedbirler alındı. Bu kapsamda bir çok yerde maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Alanya Belediye Başkanı Alanya halkına ücretsiz maske dağıtmak için kolları sıvamıştı. Başkan Yücel, Alanya halkının Coronavirüse karşı önlem alıması maksadıyla, 50 bin maskenin ücretsiz dağıtımı yapılacağını açıkladı. Başkan Yücel ''Lütfen endişe etmeyin! Mesai arkadaşlarımla 7/24 çalışıyor'' dedi.

HERKESE SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM

Başkan Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada’’İlk etapta bütün hafta boyu sizler için, toplam 50 bin adet maske dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bu engeli de birlikte aşacağız. Lütfen endişe etmeyin! Mesai arkadaşlarımla 7/24 çalışıyor, sizler için gereken bütün tedbirleri alıyoruz. Sağlığınız, önceliğimizdir! Herkese sağlıklı günler diliyorum’’dedi.

SOSYAL MESAFEYİ KORUYALIM

Kendimizi olası Corona Virüse karşı korumak adına alabileceğimiz en büyük tedbir; halk sağlığı uzmanlarının da önerdiği üzere ”Sosyal mesafe olduğuna dikkat çeken Yücel’’ Hem kendi hemde başkaların sağlığı için sosyal mesafeyi mutkala koruyalım’’dedi.

İŞTE MASKE DAĞITILACAK YERLER

Bugün Alanya halkına ilk etapda toplam 50 bin adet maskeyi ücretsiz dağıtılacağını açıklayan Başkan Yücel ’’ 50 bin adet maskeyi hemen dağıtmaya başlayacağız. Gelen taleplere göre bu adet artırılacaktır. Vatandaşlarımızın sosyal mesafeyi korumaları şartıyla topluma açık olan alanlar, pazarlar, halk otobüsleri, alış-veriş merkezi, kurumlar ile Belediye binamızdan isteyen her vatandaşımıza ücretiz maske temin edeceğiz’’ açıklamsında bulundu