Haber: Gazete Alanya

Gaziantep'te yıllardır Müteahhitlik yapan ve geçtiğimiz günlerde yüzlerce vatandaşı dolandırarak aniden ortalıktan kaybolan Ercan Çavdar İnşaat'tan hala bir haber alınamıyor. Mağdur ettiği yüzlerce kişiden piyasa değeri yaklaşık 20 Milyon TL ile Akdeniz bölgesinde şatafatlı gece hayatı yaşayan Ercan Çavdar’ın Alanya’da saklandığı ileri sürülüyor.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in tanınmış inşaat firmalarından Ercan Çavdar İnşaat'ın sahibinin, ev sattığı kişilere tapu vereceğim sözleriyle yüzlerce kişiden 20 Milyon TL civarında para topladı. Ercan Çavdar’ın verdiği sözü yerine getirmemesi sonucu parası kaptıran, mağdurlar İnşaat'ın Üniversite Bulvarı'ndaki ofisini basmış ancak kimseyi bulamamıştı. Vatandaşlardan topladığı 20 Milyon TL ile kayıplara karışan firma sahibinin ne zaman ve nereye kaçtığı hala bilinmiyor. Mağdur aileler ise yetkililerden yardım bekliyor.

ALANYA’DA MI SAKLANIYOR?

Öte yandan lüks hayat yaşadığı ileri sürülen Ercan Çavdar’ın bayan arkadaşı S.Ç adına 34 JG 9574 plakalı bir araçla, Akdeniz bölgesinde 3 Erkek, 3 Bayandan oluşan altı kişilik bir grupla gece alemin de, vatandaşlardan haksız yere topladıkları paralar ile alem yaptığı iddia ediliyor.