2. GÜNNERCİK YAYLA ŞENLİGİNİN ARDINDAN;

Öncelikle Belediye Başkanim Mehmet Ali Yılmaz'a ve belediyemiz personeline çok teşekkür ediyorum.

Binlerce kişiye hizmet etmek kolay değildir ve mutlaka eksiklikler olacaktır. O nedenle eksiklikleri anlayabiliyorum.

Gelecek yıllarda olmaması amacıyla birkaç hususu Belediye Başkanımın dikkatine sunuyorum.

1. Günler öncesi halka saat 21.00’de Özlem Özdil'in sahne alacağı duyurulduğu ve onlar sahneye 21 de çıkacağını bildiği halde niçin 47 dakika gecikmeli çıkıyor. Her yaştan insanlar var ve hava gittikçe soğuyor 3-4 yaşlarında çocuklarıyla gelenler de var…

2. Açılış cuma günü yapıldı ve biz şenliğin açılışında saygı durusunu yaptık İstiklal marşımızı söyledik, cumartesi günü neyin nesiydi aynı şeyi yapışımız? Bugün pazar günü de ayni şey yapılacak mıdır?

3. Esnaf genel olarak saygılı fiyatlar koymuş ancak sayıları az da olsa fırsatçı esnaflar görmedik değil. Sözgelimi sadece çökelek konmuş bir gözlemenin 7.50 (yedi buçuk) Liraya satılışını yadırgadığımı söyleyebilirim. (Normaldir deniyorsa piyasayı bilmiyorsun denirse saygı duyarım.)

4. Binlerce kişiye WC hizmeti vermek gerçekten zor iştir de bu konunun da masaya yatırılmasını daha iyi nasıl yapabilirizin tartışılmasını isterim.

5. Silah atmak ve makul kabul edemeyeceğimiz saatlere kadar süren müziğin de masaya yatırılmasını isterim.

6. Sunucu Umut Akgül'ü başarılı buldum. Kolay değil üç gün sinirlenmeden sunuculuk yapmak. Özlem Özdil'i sahneye çağıracağı an halka hazır mıyız diye sorunca ben yerimden “biz hazırız siz hazır mısınız?” diye bağırdığımı söylemeliyim.

7. Elektrik internet telefon ve yol sorunu o kadar önemli ki bunlar çözülmeden bu şenliğe ara verilmeli desem çok mu abartırım acaba?

Bir şeyin önemi anlatılırken bazen abartılır dikkat çekmek için daha güzel şenlikleri yapacağımıza olan inancımı ifade ediyor saygılar sunuyorum.