Haber - Burak ÖZTUNÇ

Aslen Anamur'dan olan ve eski Gazipaşa Kaymakamları Haldun Aksalman, İsmail Gültekin ve Muhittin Pamuk'un korumalığını yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli; dürüstlüğü ve mütevazı kişiliği ile vatandaşların çok sevdiği polis memuru Hasan Ali Şen emekli oldu.

1995-1998 yıllarında Bolu Dağı Polisevi 1998 ve 2002 yıllarında Diyarbakır Polisevi, 2002 Ağustos ayından itibaren de Gazipaşa’da göreve başlayan Polis Hasan Ali Şen; 2014’de trafik şube ekipte görev yaptı. 2014 yılında trafik kazası geçiren Şen, daha sonra personel şube ve haber merkezinde görev yaptı. Geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından onur belgesi takdim edilen Şen, evli iki çocuk babası. Kızı lisede, oğlu üniversite son sınıfta eğitim görüyor. Şen'in hanımı Esin Şen ise Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde görev yapıyor.

“GAZİPAŞA SANA HAKKINİ ÖDEYEMEM”

Bu mutluluğunu herkesle paylaşan Hasan Ali Şen, şunları söyledi:

“Allah'ın izni ile çok istediğim ve 1994 yılında mensubu olduğum emniyet teşkilatından, Türkiye Cumhuriyeti devletinin çatısı altında çalışmaktan her daim durur duyduğum onurlu ve şerefli polis memurluğu mesleğimden emekli oldum. Görev yaptığım Bolu, Diyarbakır ve Antalya Gazipaşa’da tüm müdür, amir ve memurlara özellikle Antalya Gazipaşa ilçesinde 18 yıl boyunca her türlü zor günlerimizde yanımızda olan asla yalnız bırakmayan abi, kardeş gibi görev yaptığım ilçe kaymakamları, kurum müdürleri ve çalışan arkadaşlar, emniyet müdürleri tüm polis meslek arkadaşlarıma, ayrıca tüm Gazipaşa halkına sonsuz teşekkürler.  Gazipaşa sana hakkını ödeyemem.”