Çeyrek asır sonra bir araya gelen okul arkadaşları hem bayramlaştı hem hasret giderdi. Sınıfın hemen hemen tamamının katıldığı toplantı renkli anlara sahne oldu. Birbirlerine lakapları ile hitap eden arkadaşlar zamanın kendilerinden bir şeyin götürmediğini ifade ettiler. Toplantı 25 yıl önce çekilen hatıra fotoğrafının tekrar çekilmesi ile sona erdi.

“ÖRNEK BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRMİŞLER”

Toplantıda kısa bir konuşma gerçekleştiren Emekli Öğretmen Nefise Güven, “2003 yılında emekli oldum. 25 yıl önce öğretmenleri olduğum D şubesi öğrencilerim bir araya gelerek örnek bir toplantı gerçekleştirmişler. Şuanda hepsi belli kariyerde insan olmuşlar. Beni bu davranışları ve davetleri ile onure ettiler. En başta programın düzenlenmesinde büyük emeği olan Tamer Demiral öğrencime teşekkür ediyorum. Öğrencilerimin hepsini ayrı ayrı seviyorum. Benim için hepsi çok kıymetli bugün çok onure oldum ve duygulandım. Umarım bu toplantılarını düzenli hale getirirler ve dostlukları daim olur.” İfadelerinde bulundu.

“ÖRNEK OLMASINI ARZU EDİYORUZ”

Programın gerçekleşmesinde önderlik eden Tamer Demiral  ise amaçlarının yıllar önce kendilerine bilgi birikimi sağlayan ve hayat ile buluşturan öğretmenlerini bulup ellerini öpmek olduğunu ifade ederken, “günümüzde öğretmen ve öğrenciler arasında ne yazık ki üzülerek izlediğimiz olaylar bizleri çok üzüyordu. Bizlerde böyle bir dönemde tüm öğrencilere örnek olmasını arzu ettiğimiz bir program düzenledik. Hem de 25 yıldır bir araya gelmemiş olmanın hasretini giderdik. Bundan da çok mutlu olduk.  Gönül isterdi sınıf öğretmenimiz Erol Doğrul’da aramızda olsaydı maalesef kendisini kaybettik.  İnşallah toplantılarımızı rutin hale getireceğiz.” dedi.