Gazipaşa Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Günnercik Yayla Şenliği, yerli ve yabancı konuklara unutulmaz iki gün yaşatırken, organizasyonun eksiksiz olması ise vatandaşları da mutlu etti. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ev sahipliğindeki Günnercik Yayla Şenliği'nde ünlü Sanatçı Özlem Özdil sahne alarak, seslendirdiği türkülerle vatandaşları doyasıya eğlendirirken, ağalık için de seçim yapıldı.

KOÇU DA ADD'YE BAĞIŞLADI

Günnercik Yayla Şenliği'nde ağalık 20 bin TL'lik açık attırma ile ihaleye çıkarıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Mali Müşavir ve Trust Ünited Real Estate Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Özgen de ağalık yarışına katılan isim oldu. Ağalık ihalesinde 55 bin TL teklif ile Günnercik Yaylası'nın yeni ağası seçilen Özgen, Belediye Başkanı Yılmaz'ın talebi üzerine rakamı 60 bin TL çıkararak, Gazipaşa'nın Günnercik Yayla Ağası seçildi. Özgen, Günnercik Yaylası'nın yeni ağası olması nedeniyle kendisine hediye edilen koçu da Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Öğrenci Yurdu'na bağışladı.

"TEŞEKKÜRLER MEHMET ALİ BAŞKAN"

Gazipaşa'nın Günnercik Yayla Şenliği'nin yeni ağası seçilen Özgen, böylesi önemli organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve organizasyon komitesine teşekkür etti. Özgen, Günnercik Yayla Şenliği'ne ilişkin www.alanyaozgurmedya.com'a da önemli açıklamalarda bulundu. Özgen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Denizden 1650 rakımda Günnercik Yayla Şenliği tam anlamıyla bir şenlikti. Belki Antalya'da tam anlamıyla eksiksiz yapılan 3 organizasyon varsa birisi Günnercik Yayla Şenliği. Herşey dört dörtlük hazırlanmış ve her gelen konuk da şenlikten çok memnun ayrıldı. İnsanlar yaylaya geldiklerindeki, 'Nerede kalacağız' düşüncesine kapılmadı. Çünkü Gazipaşa Belediyesi'nin yüzlerce insanı ağırlamak için kurduğu çadırlarda insanlar gönül rahatlığıyla konakladılar. Şenliğe gelen konuklar, araçlarını kendileri için ayrılan otopark alanına park ettikten sonra şenlik alanına geldiler, şenlikte eğlendikten sonra kendileri için Gazipaşa Belediyesi'nin kurduğu çadırlarda geceyi geçirmek için gittiler. Ve gece ne bir silah atılıyor, ne de şenlik yapılırken başka bir alanda araçlardan müzik sesi yükseliyor. Ben böyle dört dörtlük düzenlenen bir yayla şenliği daha görmedim. Gazipaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz'a ve organizasyonda emeği geçen herkese Günnercik Yayla Şenliği için teşekkür ederim. Herşey çok güzel olacak diyorduk ama Günnercik Yayla Şenliği gerçekten çok değil ama çok çok güzel oldu. Demek ki herşey güzel olacak cümlesini boşuna dememişiz ve Gazipaşa insanı da Mehmet Ali Yılmaz'ı herşey güzel olması için seçmiş ki, bunun ilk örneğini Günnercik'de hep birlikte gördük ve şahit olduk. Teşekkürler Mehmet Ali Yılmaz Başkanım, teşekkürler Meclis Üyelerim, teşekkürler Gazipaşa'm"