HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa'nın Pazarcı Mahallesi deniz yolunda yaklaşık 1 hafta önce elektrik kablo yenileme çalışması başlatan Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş., bölgenin elektrik sorununu kökten çözmek istiyor. Bölgenin elektrik yenileme işini alan yüklenici firma SBF ekipleri bazı bölgelere 3, bazı bölgelere de 5 adet yüksek alçak elektrik gerilim hattı döşeyecek. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra bölgenin elektrik sorunu tamamen ortadan kalkmış olacak.

Bir an önce tamamlanması için bir yandan kablo döşeyen işçiler bir yandan da trafo ve aydınlatma direklerinin yerlerini hazırlıyor. Çalışmaların bu ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

MUHTAR TUNCEL TEŞEKKÜR ETTİ

Gazipaşa Pazarcı Mahallesi’ne son bir kaç yıldır yatırımcıların büyük ilgi gösterdiğini ve her gün yeni binalar yükseldiğini belirten Pazarcı Mahallesi muhtarı Mehmet Tuncel, “Daha önce bu bölgede elektrik sorunu yaşanıyordu fakat şimdi yapılan elektrik çalışmaları tamamladıktan sonra o bölgenin elektrik sorunu tamamen ortadan kalkacak.” diyerek bu çalışmalarda destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.