HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa’nın Esenpınar Mahallesinde beton yol çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker burada Esenpınar Mahallesi muhtarı Sami Polat ve vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Bu yol bozuk ve sürücüler için tehlike oluşturuyordu. Mahalle muhtarınız Sami Polat bizden yola beton dökülmesi için talepte bulunmuştu. Gazipaşa Belediyesi olarak biz de hemen burada yola beton dökmek için çalışma başlattık. Buraya yaklaşık 500 metre beton dökerek, halkın hizmetine sunduk. Yolun halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

MUHTAR POLAT BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKÜR ETTİ

Esenpınar Mahallesinde bozuk yola beton dökülmesi için durumu Gazipaşa Belediyesi'ne ilettiklerini belirten mahalle muhtarı Sami Polat, "Çok sağ olsun Belediye Başkanımız 500 metrelik yola beton döktürerek buradaki yol sorununu çözmüştür. Ben bu konuda şahsım ve Halkım adına Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker ve tüm ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.