HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa Yeni mahallede tapu müdürlüğü karşısında faaliyet gösteren ve yaklaşık 4 ay önce hizmete giren oto expertiz ikinci el araçlarda a'dan z'ye ekspertiz hizmeti veriyor.

Aslen Gazipaşa'nın Güney Mahallesinden olan işyeri sahibi Yunus Çağlayan hizmetleri hakkında bilgi verdi.  Çağlayan, “Dynomark oto ekspertiz olarak işyerimiz tamamen kurumsal bir firmadır. Biz buraya gelen tüm ikinci el araçlar kazalımı, herhangi bir parçası değişmiş mi boyanmış mı bunları tek tek kontrol ediyoruz model makinelerimizle. Rapor edip müşterilerimizi bilgilendiriyoruz.  Bu saye de araçlarında kusur olup olmadığını kafalarında soru kalmadan öğrenmiş oluyorlar. Ayrıca fren testi, motor performansı, süspansiyon testi, lift üzerinde araçların alt takımlarını kontrol edebiliyoruz." dedi.

Bilgisayar sistemi ile araçların elektronik aksamlarında bir sıkıntı olup olmadığını kontrol ettiklerini belirten Yunus Çağlayan "bizim için müşteri memnuniyeti her şeyden önemlidir” diye konuştu. Yunus Çağlayan ve Emre Değirmenci ortaklığında kurulan Dynomark oto ekspertiz şimdi müşterileri bekliyor.