• DOLAR 32,33 %0.24
  • EURO 35,09 %-0.11
  • ALTIN 2.292,56 %0.66
  • BİST100 8.985 %2.03
  • BITCOIN 70.800 %0.93
  • ETHERIUM 3.571 %-0.45
19°

Porselen Diş Hekimliği Tic.Ltd.Şti.

Firma Kodu #49
Sektör Sağlık ve Sosyal Hizmetler
Adres büyükdere caddesi no 79
URL https://porselendisfiyatlari.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 23.08.2023
Porselen diş kaplamaları genellikle el yapımıdır, genellikle ince ve dişin ön yüzeyini kaplar ve bir çok kusur ve düzensizliği düzeltmek için kullanılırlar.

Porselen diş kaplamaları, dişlerinizin görünümünü çok kısa bir sürede iyileştirmek için bir çözümdür.

Bir kaplama, dişin ön yüzeyine uygulanan, görünüşünü iyileştirmek ve altındaki düzensizlikleri gizlemek için kullanılan çok ince bir porselen tabakasıdır.

Dişlerinizin eğrilmiş, düzensiz, yontulmuş, oyuk, çıkıntılı veya rengi değişmiş olsun, çeşitli endişeleri düzeltmek için kaplamalar kullanıyoruz. Sahip olduğunuz kaplama sayısı, aradığınız mükemmelliğin seviyesine bağlı olacaktır. Genellikle dişleri merkezden dışa doğru düzenleriz ve ikişer katları halinde yaparız, böylece her zaman simetriksiniz.

Yaptığımız ortalama bir tedavi, ön dişler üzerinde 4-10 kaplama ve geri kalan kısımda beyazlatma işlemidir, böylece tüm dişiniz her dişi kaplamaya gerek kalmadan bir asansöre ulaşır.

Çoğu durumda, kaplama sürecini tamamlamak için sadece 2 acısız randevu gereklidir. Randevular 90 dakika sürüyor. Tüm deneyimi mümkün olduğunca acısız ve rahat bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Modern teknikler, lokal anestezi gerektirseniz bile, bunun en az rahatsızlık hissi ile gerçekleştirilebileceği anlamına gelir – bir çizik olmaktan başka bir şey hissetmezsiniz ve hemen hemen işe geri dönebilirsiniz.Porselen diş fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir