Osmanlı'nın yıkılış döneminde İngilizler petrol bölgelerini ele geçirirken kullandığı iki argüman vardı. Ermeniler ve Kürtler,(Araplar) Kullandığı askerler Hintliler, Araplar, Anzaklar, ve en son Yunanlılar, 1914 ve 1915 güneydeki petrolleri ele geçiren emperyalizm hedefi Hazar bölgesini de almaktı. İşte burada Rus ve İngiliz menfaatleri çatışıyordu. Emperyalizm sizi borçlandırıp yapınızı zayıflattığı zaman en son toplama asker gönderir yada sizi içeridekilerle vurur.

Ermeni meselesi aslında bir emperyalist meseledir. Bir yer işgal edilecekse önce orada sorunlu bölge yaratmak gerekir. Ermeni soykırımı emperyalizmin İstanbul'a girmek ve bu bölgeleri almak için yıllardır uydurduğu aslında askerlerimiz çekildikten sonra Rus'larında yarattığı boşluktan Türk köylülerini resmen temizlemişlerdir, bunu Karadeniz'in dağlarında da Rumlar'ın yaptığını görürsünüz.

Eğer Osmanlı dönemi azınlık nüfus ve okul sayısını bilmezsen planın son Türk'e kadar Anadolu'da yok  etme planı olduğunu anlayamazsınız. Uğradığın soy kırım sana net yutturulur böyle birde yapmadığın suçlar atılır, çünkü emperyalizm Osmanlı'yı işgal sebebi azınlıkların haklarını korumak için yaptıklarını iddia ederler.

Halbuki azınlıklar zaten üstündür Türkler köylerde ve dağlarda yaşar. Balkanlar boşaltılırken İstanbul'a gelinceye kadar cesete basmadan yürüyemezsin, Kafkaslar iki  defa göçe zorlandılar, doğu ve Güney Doğu Ermeni ve Kürt çeteler tarafından temizleniyor. TÜRKE ZULÜM DURMUYOR.

Doğu boşaltıldı , Suriye ve Irak temizlenerek şimdiden adı( ama bildiğimiz)  konmamış (Hemde Türk yurtlarında) devleti bizim yardımımızla hazırladılar, oradaki petrollere ve su kaynaklarını ele geçirdiler, Rusya ve Çin'de payını aldı,,!!? Sözde Kürt sorunu!!?

Sıra Hazar petrollerinde tabikide Ermeni soykırım hikayesi de buraya bir hareket getirecek. İlk gizli hamle Ağrı, Iğdır, Kars belediyelerinin sözde pkk’nın eline geçmesi !!??! 150 yıldır uğraştığımız emperyalizm 14 bin yıldır var olduğumuz topraklardan çıkaracak, plan işliyor, sırada olmayan Ermeni meselesi var. Neden bizde bunu salakça destekleyen çok,  !? çoğu cahilliğinden, bu işte görevliler hainliğinden, ama cahilliğin celladın olacak Türk Milleti.

Uğradığın soy kırım, kriptolar tarafından Osmanlı'yı niye yıktınız, halifeliği niye kaldırdınız diye din kullanılarak içerideki milli yapı bozuluyor ve senin sana yapılanları görmemen için gözün kapatılıyor. Gözünü açmazsan önce bölünecek sonrada yok olacaksın…