p>Alanya Ticaret ve Sanayi Odasının meclis toplantısında söz alan meclis üyelerinden Şevki Taç, \"ALTSO yönetimi ALİDAŞ ve ALTAV hususunda hızlı bir şekilde çalışma yaparken, Alanyada meydana gelen teröre tepki eylemlerinin önlemleri konusunda neden çalışma yapmadı\" diye sordu. Anından söz alan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin \"Biz tüm girişimlerde bulunduk. Bunu Alanya kamuoyu çok iyi biliyor. Diğer sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte gerekli çalışmayı yaptık. Eylemlere katılan gençlerle ile bu yaptıkları davranışların yanlış olduğunu belirterek, sonlandırılmasını istedik\" dedi.  
BU KURUMUN BAŞINDAN NASIL DURUYOR
Ayrıca ALİDAŞ ve ALTAV konusunun durup dururken gündeme gelmesinin anlamsız olduğunun altını çizen Şahin, yayınlanan haberleri hatırlattı ve \"Eğer bu idda doğruysa bu kişiler nasıl oluyor da bu kurumların başında duruyor\" cevabını verdi.
HASAN FEVZİ YÜKSEKKAYA ANINDA CEVAP
Diğer ALTSO meclis üyesi Hasan Fevzi Yüksekkayanın ALTSO meclisinin çalışmadığını ve Alanya gündemine yeni projeler getirmediğini ilere sürdü. Buna cevap ise ALTSO meclis başkanı Metin Atalay dan geldi. \"Bizler her türlü öneriye açığız. Siz bize öneri getirdiğinizde biz tartışmadık mı. Demek ki öneri gelmemiş. Öneri bekliyoruz\" dedi.