p>Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Manisa mitinginde halka seslendi
Davutoğlu\'nun konuşmasından satır başları:
AK Parti Haziran\'dan sonra birlik ve uzlaşma siyaseti takip etti, muhatalarımız inat etti ve uzlaşmadan yana tavır takınmadı.

Bu ülkenin kaderiyle kendi kaderine aynı gören MHP\'li kardeşlerimin çoğu Bahçeli\'nin hayırcı tavrını benimsemedi.
HDP TERÖR ÖRGÜTÜYLE SELFİE ÇEKMEKTEN VAZGEÇSİN
HDP terör örgütüyle selfie çekmekten vazgeçsin meşru siyaset izlesin.
Seçim hükümeti kuralım dedik kabul etmediler. Pensilvanya söylese yaparlardı.
1 Kasım\'da milletimiz hizmete koşanla hizmetten kaçanı birbirinden ayıracak. AK Parti için mesele parti veya şahsi mesele değildir, mesele memleket meselesidir.
Türkiye 13-14 önce krizler ülkesiydi, şimdiyse rekorların ülkesi oldu.
Biz hem Osmanlı\'nın torunu hem de Cumhuriyet\'in çocuklarıyız.
Şu 4 ay gösterdi ki milletin karşısına tek başına iktidar iddiasıyla çıkabilecek tek parti AK Parti\'dir. AK Parti için mesele şahsi mesele değildir. Mesele memleket meselesidir. Onlarda devlet yönetme yüreği yok.
Türkiye 13-14 yıl önce krizler ülkesiydi, şimdiyse rekorların ülkesi oldu
ASGARİ ÜCRET 1300 TL\'YE ÇIKACAK
Asgari ücreti hemen 2016 başında 1300 TL\'ye çıkartacağız. AK parti diğer partilere benzemez. Söz verdiğinde mutlaka gerçekleştirir. 
Emeklilerin maaşına yıllık bin 200 lira ek katkıda bulunacağız. Böylece diğer eklerle birlikte yıllık katkımız artıyor. Bağ-kur emeklilerimize gelirsek; prim kesintilerini yüzde 10\'a indirmiştik, kaldırıyoruz.
Faizsiz kredi vereceğiz esnafımıza 30 bin liraya kadar. Şimdi bir taahhüdümüz var ki dünyanın hiç bir yerinde görülmeyebilir; Manisalılara diyoruz fabrika kuracaksanız projenizi getirin, arsanız da fabrikanız da bizden.\"
Polis kardeşlerimizin 2 bin lira olan ek göstergesini, 3 bin liraya çıkaracağız

Gencimizin cebine 50 bin lira sermaye vereceğiz. Ama yetmezse 100 bin lira da faizsiz kredi veriyoruz. Teminat istemiyoruz, gencimizin teminatı devlettir. Üç yıl vergi istemeyeceğiz. Böyle bereketli bir devlet olur mu? AK Parti iktidara geldiği zaman olur.\"
Gençlere ücretsiz internet hizmeti vereceğiz. Gençlerimiz için pasaport harcını da kaldıracağız.