p>28 Ocak 2015 tarihinde açılan Alanya Belediyesi Çözüm Masası’na 6 ayda 10 bin 690 başvuru yapıldı ve sorunların % 91\'i çözüldü. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından 28 Ocak 2015 tarihinde hizmete açılan Çözüm Masası, vatandaşlar için yaşadığı sorunlar karşısında en iyi çözüm ortağı oldu. 6. ayını dolduran merkeze şimdiye kadar 10 bin 690 başvuru yapıldı. 1 Şef, 7 operatör ve  2 danışma görevlisiyle 7/24 hizmet veren Çözüm Masası, günde ortalama 250 çağrıya yanıt veriyor.
TALEPLERİN %91’Nİ SONUÇLANDIRILDI
Merkezin hizmetleri ve vatandaşlardan gelen taleplere ilişkin bilgi veren Çözüm Masası sorumlusu Pınar Ataş İmamoğlu, 6 ayda bir çok şikayet aldıklarını, bunların  %91’ine olumlu yanıt verdiklerini söyledi. İmamoğlu, %9’luk kısmın ise devam eden çalışmalar olduğunu belirtti. Halkın kendilerine farklı yollardan ulaşabildiğini kaydeden Pınar Ataş İmamoğlu, 444 82 07 numarasını vatandaşların benimsendiğini, sosyal medyadan da çok sayıda başvuru aldıklarını söyledi.
ŞİKAYETLERİN BİRÇOĞU YETKİ ALANIMIZDA DEĞİL
Alanya Belediyesi Çözüm Masası’nın belediyenin hizmet alanına girmeyen konularda da çok sayıda şikayet ve talep aldığını belirten Çözüm Masası sorumlusu İmamoğlu, \"İlaçlama, içme suyu, arıtma, halk otobüsleri, elektrik sorunları, karayollarını ilgilendiren birçok konuda telefon alıyoruz. Hizmet alanımıza girmeyen sorun ve talepleri Büyükşehir, EDAŞ ve Karayolları gibi ilgili kurumlara yönlendiriyoruz. İş yükümüzü arttırmasına rağmen biz bu başvuruları da gerekli kurumlara ileterek yardımcı oluyoruz.\" diye konuştu.
MOBİL EKİP HİZMETE GİRECEK
Alınan başarılı sonucun ardından hedef büyüten Çözüm Masası,  önümüzdeki günlerde Mobil Çözüm Masası\'nı da hizmete sunacak.  Kısa süre sonra hizmete başlayacak gezici ekipler, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek sorunları yerinde tespit edecekler. Tespit edilen sorun ve şikayet konuları Çözüm Masası’na bildirilecek. Çözüm Masası Sorumlusu Pınar ataş İmamoğlu, “Mobil ekibimizle biz de sorunları ivedilikle çözüme kavuşturacağız.” dedi.
TEŞEKKÜR İÇİN DE ARANIYORUZ
Sorun ve şikayetleri çözülen ve belediyenin hizmetlerinden memnun olan vatandaşların da Çözüm Masası’nı aradığını belirten Pınar ataş İmamoğlu, “Vatandaşlar,  Çözüm Masasını yalnız sorunları için değil, ilettikleri sorunlara çözüm üretilince teşekkür etmek için de arıyor. Başkanımız Adem Murat Yücel’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorlar.” dedi.
ÇÖZÜM MASASI’NA NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ? 
4448207 nolu çağrı merkezine aranarak veya mesaj atarak ulaşılabildiği gibi, aynı zamanda [email protected], [email protected] mail adresinden, twetter ve facebook sosyal medya adresleri üzerinden şikayet ve talepler bildirilebiliyor.