p>Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı olan ünlü sanayici Cahit Nakıboğlu, Antalya’da katıldığı bir törende ülkenin yaşadığı sıkıntılara değinerek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, “Memlekette istikrar istiyoruz. Artık seçim falan istemiyoruz.” dedi. 
SİYASİLERE ÖNEMLİ MESAJ
Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) bu yıl 5’incisini düzenlediği törenle başarılı firmaları ödüllendirdi. Şehir merkezindeki bir otelde gerçekleştirilen ‘AOSB 2014 Yılı En Başarılı Firmalar Ödül Töreni’ne kent protokolünün yanı sıra, siyasiler, sanayiciler ve davetliler katıldı. Sanayicileri temsilen konuşan isimler, özellikle siyasilere önemli mesajlar verdi. 
SON 1 YILDIR SIKINTI YAŞIYORUZ
Sanayiciliğin ‘zor, zahmetli, meşakkatli’ bir iş olduğunun, büyük emek ve fedakarlık istediğinin altını çizen Türkiye’nin ünlü sanayicilerinden Cahit Nakıboğlu, buna rağmen son günlerde ekonomik sıkıntılar yaşadıklarına değindi. Ülkenin büyümesinin ve ilerlemesinin sanayiciden geçtiğini vurgulayan OSBÜK Başkanı, karşısında kendisini dinleyen Mevlüt Çavuşoğlu’na hitaben, “Fakat son bir yıldır sayın bakanım, sanayiye ve üretime hiçbir destek verilmiyor. Şimdi burada ben sanayicilerin adına konuşuyorum. Ben de bir sanayiciyim. Her gün çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz.” diye konuştu. 
MÜŞTERİNİ MALINI ALAMIYOR
Kendisinin Gaziantepli olduğunu hatırlatan Cahit Nakıboğlu, memleketinin Suriye ile sınır olduğunu, Irak’ın ithalatının yüzde 50’ye yakınını karşıladığını kaydederek, şöyle devam etti: “Fakat çektiğimiz sıkıntılar o kadar büyük ki. Yağ var, un var, tuz var, şeker var, TIR gidemiyor. Orada müşteri malını istiyor. Bizim burada malımız hazır. Fakat Habur kapalı. Kamyon bulamıyoruz. Kamyoncular o tarafa gitmek istemiyor. Çok çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz. Bunun için de memlekette istikrar istiyoruz. Artık seçim falan istemiyoruz. Hayırlısıyla şurada 1 ayımız kaldı. Bir ay sonra seçimi filan konuşmayalım da sadece ‘Bu sanayicilere nasıl destek olunur? Üretimi nasıl artırırız? Üreticinin yüzünü nasıl güldürürüz?’ ona bakalım sayın bakan.”