p>Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya 25 kilometre uzaklıkta bulunan, turistlerin de yoğun ziyaret ettiği Gedevet Yaylası Deretürbelinas mevkiindeki 2 kilometrelik bozuk yolu asfaltladı. 
ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRMAK
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalyalıların yazın yoğun olarak ziyaret ettiği yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Alanya’ya 25 kilometre mesafede Toroslar’ın zirvesinde bulunan Gedevet Yaylası’nın Deretürbelinas mevkiinde yerleşim yeri içinde bulunan oldukça bozuk durumdaki 2 kilometrelik bölüm satıh asfaltla kapladı. Ramazan Bayramı öncesi yolun alt yapısını hazırlayan ekipler, kısa sürede yolu asfaltla buluşturdu. Binlerce kişinin yerleşim alanı olan ayrıca turistlerin de günü birlik turlarla ziyaret ettiği yayladaki asfalt çalışmaları vatandaşları sevindirdi. 
TÜREL’E TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Dereköy Muhtarı Hüseyin Uysal asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgede evleri bulunan vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e hizmetinden dolayı teşekkür etti. Güney Alanya’da Büyükşehir’in sorumluluk alanı içinde yer alan merkez ve kırsal yollarda yoğun bir çalışma sürdürdüklerini ifade ederek, önümüzdeki günlerde alt yapısı tamamlanan İmamlı ve Taşatan mahallelerinin yollarını da asfaltlayacaklarını müjdeledi.