p>Korkuteli’nde çatısı akan evinde sağlıksız koşullarda yaşamını sürdüren 76 yaşındaki Ayşe Demir’e yardım elini Büyükşehir Belediyesi uzattı. Kızılaliler mahallesinde ikamet eden Ayşe Teyze’ye konteyner ev ve eşya yardımı yapıldı.

\ \ \ \

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın dört bir yanında zor koşullarda hayatlarını sürdüren vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. Korkuteli Kızılaliler mahallesinde yaşayan  Ayşe Demir, toprak damlı kerpiç evde olumsuz koşullarda hayatını sürdürüyordu. Her yağmurda çatısı akan, çökme tehlikesi bulunan evin yerine yaşlı kadına Büyükşehir Belediyesi tarafından konteyner ev hediye edildi.
\ \ SEVİNCE BOĞULDU
\ \ Ayşe Demir, Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç tarafından teslim edilen yeni evini görünce sevince boğuldu. Görme kaybı olan ve vefat eden eşinden kalan dul maaşı ile geçimini sağlayan Ayşe Nine’nin ev içerisindeki halıdan koltuğa tüm ihtiyaçları da karşılandı. Özellikle Korkuteli’nin soğuk kış aylarında büyük sıkıntı yaşayan Ayşe Teyze, artık sıcak yuvasında hayatını sürdürecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. 

\ \