Antalya’da 8-14 yaş grubu çocuklara 17 farklı kurs merkezinde 23 ayrı branşta eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’nde (AKBEM) yaz dönemi kurs dersleri başladı. Yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmek için AKBEM kurslarına katılan öğrenciler müzik, resim, tiyatro dersleriyle kültürel ve sanatsal anlamda kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. 
ÖZEL DERS KALİTESİNDE EĞİTİMLER  
Öğrenciler akademik derslerle de üniversite ve lise sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabiliyor. matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, tarih, İngilizce ve edebiyat derslerini konu ve soru odaklı yeni çözüm yöntemleriyle öğrenen öğrenciler, AKBEM’de yaz tatillerini avantaja çeviriyor. Özel ders kalitesinde eğitim alan öğrenciler, hem okul başarılarını arttırma hem de sınavlarda başarılı olmanın önünü açıyor. 
MÜZİK, SANAT, YETENEK KURSLARI 
Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’nde hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini yaşayan öğrenciler bilgisayar, bağlama, keman, satranç, bale, gitar, tiyatro, modern dans, halk oyunları, drama, resim, hızlı okuma, karakalem, görsel sanatlar, origami, bez bebek, yaratıcı drama, heykeltıraş, değerler eğitimi ve Kur'an-ı Kerim derslerinden de faydalanıyor. Öğrenciler böylece gelecek eğitim ve öğretim dönemi için de motivasyon kazanıyor.