Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel gereksinimli çocuklar için düzenlediği ücretsiz yaz okulu sona erdi. Yaz okulunu başarıyla tamamlayan çocuklara katılım belgeleri verildi.

Döşemealtı’nda hizmet veren Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, verimli bir tatil süreci geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yaz okulunu tamamladı. Engelli bireylerin sosyal becerilerini destekleyen ve gelişimlerine katkı sağlayan yaz okulunu başarı ile bitiren öğrencilere, belgelerini Okul Müdürü Aytekin Çabukça verdi.

Doyasıya eğlendiler

Hem eğlenip hem de öğrenerek yaz tatillerini en verimli şekilde geçiren özel bireyler okulunda resim, müzik, drama, spor, yüzme, dans, seramik, masa tenisi, futbol, basketbol, eğitsel oyunlar gibi branşlarda eğitim aldı. Özel bireyler birbirinden farklı etkinliklerle yazı doyasıya eğlenerek geçirdi. Kapanış etkinliğinde öğrencilerin yaz okulu boyunca yaptığı eserler sunulurken, drama ve dans atölyesi öğrencilerinin gösterileri büyük beğeni topladı.