p>Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya ve ilçelerinde görev yapan muhtarlara talep ettikleri bilgisayarları vermeye devam ediyor. Daha önce diğer ilçelerde birçok muhtar bilgisayarlarını teslim alırken, Alanya’dan bilgisayar talebinde bulunan 6 muhtara bugün bilgisayarları teslim edildi. 
TALEPLER KARŞILIKSIZ KALMIYOR
Alanya Hizmet Birimine davet edilen 6 muhtara Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney bilgisayarlarını tek tek verdi. Bugüne kadar büyükşehire yaptıkları taleplerin karşılıksız kalmadığını belirten muhtarlar “hizmetlerimiz geliyor. Bilgisayar talebimiz oldu; sağ olsun Menderes Başkanım bilgisayarımızı da gönderdi. Allah kendisinden razı olsun. Hem taleplerimizi teknolojiyi kullanarak zaman kaybı olmadan büyükşehire ileteceğiz. Hem de muhtarlıkla ilgili diğer işlemlerimiz yapacağız. Hizmet dediğin böyle olur “ dediler.
HEDİYELERİNE VERDİK
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise konuşmasında “ başkanımız daha önce muhtarlarla yaptığı toplantıda talep eden muhtarlara bilgisayar hediye edeceğinin sözünü vermişti. Antalya genelinde 1200 talep geldi. Bunların bir kısmı yerine getirildi. Sırayla ilçelerdeki muhtarlara bilgisayarları veriliyor. Bugün de Alanya’da talepte bulunan 6 muhtarımıza bilgisayarlarını teslim ettik. Böylece bir çok muhtarımız teknoloji ile tanışmış olacak, istek ve taleplerini MUBİM üzerinden kolayca yapabilecek. İşlerini oturduğu yerden takip edebilecek. Yanımıza ise çay kahve içmeye gelecek “ dedi.