p>Eğitimde olduğu kadar yaptığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Alanya'da her zaman bir numara olma özelliğini koruyan Bahçeşehir Alanya koleji, tiyatroda da damgasını vuruyor.  Bahçeşehir Koleji Alanya Anadolu-Fen Lisesi öğrencilerinin sahneye koyduğu “Notre Dame de Paris Yeni Nefes” oyunu ayakta alkışlandı. 3. Liselerarası Tiyatro Şenliği kapsamında öğrencilerin profesyonelleri aratmayan oyunculukları izleyicilerden tam not aldı. 
İZLEYİCİLERDEN TAM NOT
Alanya Kültür Merkezinde 20.00’de başlayan oyunda A Salonu tamamen doldu. İzleyicilerin gözlerini ayırmadan izledikleri oyunun öncesinde misafirler yine Bahçeşehir Koleji Alanya Anadolu-Fen Lisesi öğrencisi Atakan Kutan’ın hazırladığı resim sergisi ile karşılandı.  Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi her alanda ortaya koyduğu farkını 5 yılda 5 faklı tiyatro oyunu ile bir kez daha ortaya koymanın mutluluğunu yaşadı. Her yıl kendini bir adım ileriye taşıyan tiyatro kulübü 2 Haziran tarihinde Alanya Kültür Merkezinde sahneye koyduğu “Notre Dame De Paris Yeni Nefes “ oyunu ile izleyicileri büyüledi. Salonunun tamamen dolu olduğu gösteri sonunda ayakta alkışlanan öğrencilerin gururu ve mutluluğu görülmeye değerdi. 
HODRİ MEYDAN
3.Liselerarası Tiyatro şenliğinin son oyunu olan “Notre Dame De Paris Yeni Nefes”  gösterisi geceye ve festivale damgasını vurdu. Tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir organizasyon daha Bahçeşehir Koleji Alanya ailesi tarafından Alanya halkının beğenisine sunuldu. İzleyicilerin katılımı organizasyonun başarısını kanıtladı.  "Biz Bir Aileyiz, Çok Büyük Bir Aileyiz" sloganıyla yola çıkan Bahçeşehir Koleji Alanya, bu yıl HODRİ MEYDAN dedi. Ve bir kez daha sözünün haklılığını 02 Haziran akşamı Alanya Kültür Merkezinde gözler önüne serdi.