Bahçeşehir Koleji Alanya Ortaokul 8. sınıf öğrencileri görkemli bir mezuniyet töreni ile mezun oldular. Goldcity Otel’de düzenlenen törene Okul Kurucuları Burcu Haboğlu Baba ve Cihan Baba, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği Başkanı Gaye Aktay’ın konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerin sunduğu çeşitli gösterilerle gece renklendi. Törende Bahçeşehir Flaması ve Türk bayrağı 8'inci sınıf öğrencileri tarafından 7'inci sınıflarlara emanet edildi. Öğretmenlerinden belgelerini alan öğrenciler hayatları boyunca hatırlayacakları bu özel günü fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler.

Bahçeşehir Koleji Alanya Ortaokul Müdürü Salih Erdemir, konuşmasında eğitimde Bahçeşehir Koleji farkına değindi. Öğrencilerimizin akademik ve sosyal anlamda en iyi şekilde yetiştirildiğini vurgulayan Erdemir, bunda pay sahibi olan öğretmenlere ve velilere de teşekkürlerini iletti.

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Haboğlu Baba, “Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmenin, geleceğimizi onlara emanet etmenin gururunu ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Okulumuzda aldıkları düzeyli ve kaliteli eğitim onlara hayatları boyunca kılavuzluk edecektir. Öğrencilerimizin eğitiminde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve yıl boyunca desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Heyecanın doruğa ulaştığı törende aileler de en az çocukları kadar heyecanlıydılar. Gurur dolu gecenin ardından öğrenciler ile birlikte mezuniyet pastası kesilerek gece tatlı bir şekilde sonlandırıldı.