p>Antalya´da bağımsız olarak seçime katılan Hasan Subaşı, seçim sonrası açıklama yaptı.Hasan Subaşı:´Antalyalıların şahsımıza duyduğu güven sandığa yansımadı´

DOSTLARA TEŞEKKÜR

Antalya´da seçime bağımsız olarak katılan Hasan Subaşı sandıkta umduğunu bulamadı. Antalya genelinde oyların tamamı sayıldığında bağımsız aday Hasan Subaşı´nın oy oranı binde 25´de kaldı. Subaşı, 3 bin 324 oy aldı. Subaşı facebook üzerinden seçim değerlendirmesinde bulunduSeçim sonuçları hayırlı olsun. Benim için çaba gösteren dostlara, çabamı saygıyla karşılayan Antalyalılara teşekkür ediyorum..  Ak Partinin oy kaybı tahmin edildiği kadar. Kazanan başta HDP diğeri MHP. Ak Parti karşıtları radikal ve sert muhalefete yöneldi.
BAŞKANLIK SİSTEMİ RED EDİLDİ
Tek başına iktidar yok ve siyaset uzlaşmayı aramak zorunda kalacak ama ne kadar başarabilir kestirmek zor.  Kimse dilediğini yapamayacak keyfi yönetimi sürdüremeyecek. Ama çözümlere ulaşmak da kolay olmayacak. Yine tahmin edildiği gibi kaybedilen oylar ana muhalefete gitmedi. Sanıyorum CHP bir özeleştiri dönemi yaşayacak! Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Siyasetin sorunlu olduğunu, ciddi bir özeleştiri dönemi yaşanacağını yaşanması gerektiğini söyledik. Merkez sağ ve demokrat bir parti ihtiyacını anlatmaya çalıştık.  Antalyalıların şahsımıza duyduğu güven sandığa yansımadı. Öte yandan oy pusulasında bağımsız adayların pusuladaki farklı gösterimi doğrusu tam ibretlik! Adil ve eşit uygulamayı hiç beceremiyeceğiz. Bu yüzden binlerce oy kaybına yazık.
Sonuç olarak seçimlerden ders çıkarılmasını, hayırlı olmasını barış ve huzur getirmesini diliyorum.