Haber - Yüsel SOYLU

Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalının hocaları; Prof Dr. Mustafa Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bu sıcak ziyaret hakkında konuşan Prof. Dr. Mustafa Uslu, “Sevgili Mesai çalışma arkadaşlarım, bölüm arkadaşlarım, bugün hayırlı olsun ziyaretime geldiler. Türkiye'de hangi fakülteye giderseniz gidin en sıcak dostluk ve arkadaşlıklar PDR ana bilim dalındadır. Her zaman farkını hissettirirler size.  Bu nazik davetleri, sıcak kabulleri, güler yüzleri ve güzel hediyeleri için dostlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Hoş buldum.” dedi.

Mustafa Uslu kimdir?

1975 yılında Alanya’da dünyaya gelen Mustafa Uslu, Konya Selçuk Üniversitesi’nde ki 20 yıllık kariyeri ile göz doldurdu. Selçuk Üniversitesi’nde Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Uslu, 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü’nde Araştırma görevlisi olarak çalışma hayatına başlayarak 2015 yılında aynı bölümden Doç. Dr. unvanını aldı. Daha sonra ise Profesör unvanını alarak, Akdeniz Üniversitesinde göreve başladı. Uslu’nun yabancı dilleri arasında İngilizce ve Almanya yer alıyor.