p>2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle, Barbaros Azakoğlu Ortaokulu yöneticileri ve öğrenciler, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.
ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
Okul Müdürü Abdullah Tüver, Müdür Yardımcısı Murat  Taşpınar, 8.sınıf öğrencileri Şevval Yaşar ve Emirhan Sönmez, Başkan Yücel’i makamında ziyaret ederek, okullarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. “Tüm okullarımızda aynı konforu yakalamak için elimizden geleni yapıyoruz” diyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’na başlamadan önce, belediyenin 28 okulun çevre düzenlemesini de yaptığını belirtti.
SOSYAL ALANLAR
Belediyenin daha çok okulların spor alanı, park ve bahçe düzenlemesi gibi sosyal alanlarına ağırlık vermesi  gerektiğini kaydeden Başkan Yücel, “Çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmesi için okulların fiziki ortamlarını düzenliyor, tozdan-topraktan kurtulmaları için çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Bunun yanında iç mekanlarda da ihtiyaçlar var. Bu mekanlarda kullanılacak bilgisayar, televizyon, spor malzemesi gibi ihtiyaçlar için de başka kurumlar ve hayırseverlerin harekete geçmesi lazım ”dedi.
EĞİTİME 4 MİLYON TL LİK DESTEK
Göreve geldikleri günden beri, eğitim için yaklaşık 4 milyon lira harcadıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Yücel, “ Bu miktar, Milli Eğitim’in eğitim için ayırdığı bütçenin kat kat fazlası” şeklinde konuştu. Okullara yapılan yardım ve hizmetleri yakından takip ettiklerini kaydeden Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Müdürü Abdullah Tüver, “Tüm okullara ve eğitime yaptığınız hizmetler için teşekkür ederiz.” şeklinde duygularını dile getirdi.
Başkan Yücel, Barbaros Azakoğlu Ortaokulu yöneticilerine teşekkür ederek, öğrenciler Şevval Yaşar ve Emirhan  Sönmez’e  de eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.