Organizasyon sonunda sahne alan rock müziğin asi prensesi Pamela verdiği konserle katılımcılara unutulmaz ve keyifli bir akşam yaşattı.

Alanya HEP Üniversitesi'nde kermesle başlayan organizasyonda öğrencilere ve ziyaretçilere çeşitli standların yanı sıra Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler sunuldu.

İlk olarak Alanya’nın tanınmış DJ’lerinden Ender ve DJ Burak’ın sahne aldıkları organizasyonda ‘O Ses Türkiye’ yarı finalisti Cüneyt Güzel, Alanya’nın değerli müzisyenlerinden Serdar Onur, sevilen rock grubu Soğuk, ünlü pop şarkıcısı Demet Aktaş çeşitli şarkılar seslendirdiler.

Daha sonra sahnedeki yerini alan ünlü sanatçı Pamela, sevilen şarkılarını seslendirerek öğrencilere ve katılımcılara unutulmaz bir konser yaşattı. Üniversiteyi dolduran kalabalığa hitap eden Pamela, “Ben ve arkadaşlarım yarının büyükleri küçükler için buradayım. Burada olmaktan da çok mutluyuz. ‘Ortaya Karışık’ çok anlamlı ve güzel bir proje. Umarım yine birlikte oluruz” dedi.

Konser sonunda Pamela’ya Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, SASST Akademik Danışmanı Arş. Gör. Şebnem Köseoğlu ve topluluk başkanı M.Berke Sivri tarafından çiçek, plaket ve teşekkür belgesi verildi. Pamela organizasyonda yer alan öğrencilerle aile fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.