Artık ne desek boş, her şeye geç kalmak genel adetimiz olmuş. Bu ülke daha ne kadar sınanacak acaba acılarla gerçekten anlam veremiyorum bazen. Zaten Mehmetçiklerimiz Afrin’de canını göz ardı etmiş ülkemizden, sınırlarımızdan, komşudan terör illetini silme yolunda. Şehit haberleri de geliyor, canımız yanıyor ama biz her daim dimdik ve düşmana boyun bükmeyiz asla!

Ülke olarak zor günler yaşadığımız şu dönemde bir de ülke içerisindeki canilerle uğraşıyoruz. İnsan bile diyemeyeceğim caniler, meydanı boş buldu adeta içlerindeki sapığı ortalığa çıkardı. Zaten son 10 yıldır gelen cinsel istismar, şiddet, cinayet haberlerinden yorulduk, içimiz yandı son 10 15 gündür yine bir sürü cinsel istismar ve cinayet haberi ortaya çıktı.

Adana bir düğünde 3 buçuk yaşındaki küçücük, daha ağzı süt kokan bebeğe tecavüz eden ve arsızca ‘yaptım, çok ağladı pişmanım’ diyebilen bir cani çıktı ortaya. Daha bunu sindirememişken günlerce aranan ve kanser illetinden kurtulabilmiş 17 yaşındaki Ecem’in üvey babası tarafından öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı. Bunlar yetmezmiş gibi, geçtiğimiz günlerde Hürriyet yazarı Ayşe Arman’ın ortaya çıkardığı Manavgat’ta 4 yaşındaki kızına 1 buçuk yıl boyunca babasının tecavüz ettiğini öğrendik.

Biz bunlar yüzünden günlerdir delirirken bir de heykele ya sokak ortasındaki heykele tecavüz eden bir ‘dede’ videosu sosyal medya üzerinden herkes tarafından paylaşıldı. Pes dedirten bu görüntüyle, artık insanların neler yapabileceğini aklım gerçekten almıyor. Biz ne zaman bu kadar sapık, bu kadar vicdansız bir millet olduk?

Cinsellik ve çocuk kelimesini bile yan yana söylerken midem bulanıyor, kanım çekiliyor! Bu cani sapıklar nasıl oluyor da o Allah’ın belası hormonları ayağa kalkabiliyor o masum bebekler için ya! Sadece bebeklere, küçük çocuklara değil hayvanlara da aynı eziyeti yaparak ölümlerine sebep oluyorlar! Her zaman söylediğim bir şey var. Eğer ki bu tarz caniler hayvanlara bu gibi eziyetleri yapabiliyorsa, şunu unutmayın, bir sonraki hedefleri çocuklar olacak!

Bu gibi sapıkların hak ettiği cezayı bulması için kesinlikle idam gelmeli artık! En azından yarın öbür gün, yok ‘pişmanım’ yok ‘iyi hal indirimi’ yok ‘para cezası’ gibi hiçbir etkisi olmayan cezalarla kurtulup aramıza dönemeyeceklerini biliriz! Koca koca insanlar artık dışarı çıkmaya korkar olduk, kaldı ki çocukların, hayvanların akıbetinden emin olalım.

Bir silkelenin de kendinize gelin artık. Müslüman bir millet olduğunuzu, vicdanlı, mazluma asla sırt çevirmeyecek bir millet olduğunuzu hatırlayın. Yeterince zor günler geçiriyoruz zaten daha da zorlaştırmayın, zorlaştırılmasına izin vermeyin, bu gibi canilerin yaptıklarına lütfen göz yummayın!