ANTİAD’ın son genel kuruluyla başkanlık görevini devralan Göksan, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Göksan, 2012 yılında kurulan ANTİAD’ın temel hedeflerinden birinin resmi ve özel kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde, Antalya’nın ve Türkiye’nin ekonomik, turistik, sosyal ve kültürel kalkınmasına, sorunlarının çözümüne katkı sunmak olduğunu söyledi. Göksan, Muratpaşa Belediyesi’yle ANTİAD’ın süregelen işbirliğini bu dönem de de devam ettirmeye kararlı olduklarının altını çizdi.

Yeni yönetim kurulunu tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Uysal ise şunları söyledi:

“ANTİAD, göreve başladığım 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra ilk ziyarete gelen sivil toplum kuruluşları arasındaydı. Ancak ANTİAD’ın farkı, o görüşmeye işbirliği imkanları araması, ortak çalışmanın zemini oluşturmak istemesi ve bunun için proje sunmasındaydı. Bu açıdan ANTİAD’ın çalışmalarını önemsiyor ve takip ediyorum.”

Ziyarette Dernek Başkanı Göksan, günün anısına Başkan Uysal’a Yunan mitolojisinde yer alan Atlas’ın biblo çalışmasını hediye etti.