Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Metin Çiviler Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Tütüncü, gençleri ve çocukları geleneksel spor dallarıyla buluşturmaya önem veren bir belediye olduklarını, bu amaçla okçuluk, güreş, yüzme ve atlı binicilik kursu açtıklarını söyledi.

“HER AY 90’DAN FAZLA ETKİNLİK”

Kültür, sanat ve sporda Antalya’da hiçbir belediyenin sunmadığı imkânları gençlerle buluşturduklarına işaret eden Hakan Tütüncü, “Her ay 90’dan fazla kültür ve sanat etkinliğini ücretsiz olarak hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Bu ay belediyemiz 96 etkinlik yapacak. Bu rakam, kültür merkezlerimizde yapılacak başka etkinliklerle 130 kadar çıkıyor. Bu da günde 4 etkinlik demek. Bu kadar çok sosyal, kültürel ve sportif hizmet üreten başka bir belediye yok” dedi.

“İYİ İŞLER YAPTIK. DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Hakan Tütüncü, yaptıkları belediyecilik hizmetlerini, prestij projeleri yeterli görmediklerini de gençlere aktararak, “370 kilometre alanı, 600 bin nüfusu olan Türkiye’nin bine yakın ilçesi arasında 25. büyük ilçesiyiz. 1990’lardan itibaren Kepez çok hızlı göç aldı ve hızla büyüdü. 9 yıl önce göreve geldiğimde Kepez’in yaklaşık 280 parkı vardı. Bugün 580 parkı var. Göreve geldiğim günden bugüne yaklaşık 700 kilometre yeni yol açtık. 9 yıl önce Kepez’in bir tek kültür ve sanat etkinliğinin yapılacağı salonu yoktu. Bugün Kepez’in 50’den fazla küçüklü, büyüklü salonu var. İyi işler yapıyoruz ve yaptığımız işleri yeterli görmüyoruz. Yeterli görmediğimizden kendimizle ve zamanla yarışıyoruz.”

Okul Müdürü Ramazan Erdoğdu ve öğrenciler söyleşinin ardından ziyareti ve desteklerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye çiçek vererek teşekkür ettiler.

Söyleşide Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy da hazır bulundu.