Serik Belediyesi'nin Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni, Çınaraltı Meydanı'nda yapıldı. 41 çocuğun sünnet ettirildiği şenlikte çocuklara Cumhuriyet altını hediye edildi. Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Kara, Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu, sünnet çocuklarıyla birlikte sahnede oynadı.

Başkan Ramazan Çalık, "Serik'te 4 gün festival düzenliyoruz. Bu festival kapsamında çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Serik'te birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. İşimiz gücümüz Serik. Serikliler her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu akşam burada ülkücü kardeşlerimiz, milliyetçi kardeşlerimiz, Atatürkçü kardeşlerimiz yani her kesimden insanlar var. O zaman ne yapıyoruz" diyerek bir eliyle Rabia, diğer eliyle bozkurt işareti yaptı.

Başkanın konuşmasının ardından ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Yıldızdoğan'a Serik bıçağı ve Serik Belediyespor forması hediye etti. Formayı üzerine giyen Yıldızdoğan, "Ben de eskiden futbol oynadım. Beni Real Madrid ve Barcelona çok istedi. Ben yokken Messi piyasaya çıktı. Ben futbola devam etseydim. Şimdi Messi'nin yerinde ben olurdum. Ama biz şarkıcı olduk. Serik Belediyespor'a 3. Lig'de başarılar dilerim" dedi.