Başkan Muhittin Böcek, Vural Şahin ve yönetimini tebrik ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Böcek, Antalya'nın ülkemiz genelinde turizm kadar tarımın da lokomotifi olduğunu belirterek, “Ancak ne var ki gerek tarım politikaları gerekse bu alandaki girdi maliyetlerinin yüksek olması çiftçilerimizin belini bükmekte" dedi.

Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak meslek odalarıyla her zaman birlik içinde çalıştıklarını belirterek, “Meslek örgütlerimiz bizler için önemli. Odaların fikir ve düşüncelerini hayata geçirecek olduğumuz bütün projelerde dikkate alıyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz yıl bölgemizde 7 bin 500 turunçgil ve 20 bin nar ağacında zararlı böcekle mücadele eden yararlı böcek uygulaması başlattık. Bununla birlikte yine bölgemizden ülkemiz geneline yayılan Çandır fasulyesinin yetiştiriciliğini yaptık. Tüm bu çalışmaları ziraat mühendislerimizle birlikte yürüttük" dedi.

Vural Şahin'de Başkan öcek'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.