Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası'nın olağan kongresi gerçekleştirildi. Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif toplantı ve seminer salonundaki kongreye, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ve esnaf katıldı.

Kongrenin divan başkanlığına Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca seçildi.

Kongrede tek aday olan Mustafa Gökçe, "Nasip olur da bu değerli görev bizlere layık görülürse Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası'nı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Dinar'ımıza yakışan bir pazar yeri yapımı için elimizden geleni yapacağız. Her zaman biriz, beraberiz birlikte çok güçlüyüz" dedi.

Mustafa Gökçe, Federasyon Başkanı Ali Karaca'ya, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu da Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak'a plaket takdim etti.

Daha sonra seçime geçildi. Mustafa Gökçe kullanılan 68 oyun tamamını alarak başkan seçildi. Yönetim kurulu asil üyeliklerine İbrahim Battal, Fatih Ataş, Ali Rıza Eryeğit, Osman Karahan, Şevki Caner ve Şahap Esen; yedek üyeliklere Mülayim Salman, Halil Ilgın, Taner Akçay, Kevser Tanrıverdi, Murat Ünal, Fevzi Özdemir ve Ümit Şahin seçildi. Denetim kurulu asil üyeliklerine Hamza Baş, Ali Vatan ve Erkan Yüksel, yedek üyeliklere ise Tolga Toktaş, Mahmut Yıldırım ve Serdar Doğan seçildi.