Menteşe ilçesindeki garaj alanında, araçlarıyla bir araya gelen 137 okul servisi şoförü, 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerin fotoğraflarını minibüslerine astı. Türk bayraklarıyla süslü araçları ile konvoy oluşturan şoförler, şehir turu atarak, Şehitler Anıtı'ndan garaj alanına geçti. Konvoyun geçtiği güzergahtaki Muğlalılar ise otomobilleriyle korna çalarak, topluluğa destek verdi. Bazı kişilerin 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganı attığı duyuldu.

Muğla Servis Hizmetleri Kooperatifi Başkanı Erhan Acar, 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek için bir araya geldiklerini belirterek, "Afrin'de şehit olan kahraman askerlerimizi anmak için toplandık. Şehitleri anmak ve onların burada bizimle olduğunu hissettirmek için toplandık" dedi.

Merkez Servis Hizmetleri Başkanı Osman Pala ise "Mehmetçiklerimiz bizim için canlarını hiçe sayıp, terör örgütlerine karşı korkusuzca mücadele ediyor. Bizler, dualarımızla her an onların yanındayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye konuştu.