Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmayı Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yusuf Usta da takip etti.

Yarışma başlamadan önce konuşan Yusuf Usta, "İstiklal Marşı'nın kabulünün 97'ncı yılı münasebetiyle Mehmet Akif Ersoy'un 'gençlik' temalı yarışma kapsamında İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması planladık. Bu sene Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu kapsamda ilkokullarımız ve ortaokullarımız anlamında 2 grupta yarışma düzenledik. İlkokullarımızın yarışmaları dün yapıldı. Bugün de ortaokullarımızın yarışmaları yapılacak. Yarışmadan dereceye giren öğrencilerimize de 12 Mart programımızla Atatürk Kültür Merkezi'nde ödüllerini protokolümüz tarafından takdim edeceğiz" dedi.

İlkokullar arası yapılan yarışmada Buğlem Duru Yılmaz, Sevin Naz Taştan, Sezin Nida Dulkadir, Mustafa Talha Akıncı, Asude Yıldız, Utku Kayra Kaplan, ortaokullar arası yarışmada ise Hüseyin Koç, Emine Hasret Çalık, Eslem Gökçe Esen, Elif Zübeyde Mankal, İlsu Yade Kılıç, Ayşe Nas Doğru dereceye girdi.