Manavgat Kaymakamlığı, Manavgat Belediyesi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat MATSO Turizm Fakültesi, Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İNKAY), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) işbirliğiyle işçi ve işvereni buluşturacak fuar başlıyor. "Manavgat'ta İş Var" sloganıyla düzenlenen fuar yarın Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek törenle kapılarını açacak.

Farklı sektörlerden 85 kurumsal firmanın katılımıyla gerçekleşecek fuar 2- 3 Mart günleri açık kalacak. Hem işçi hem de işveren için önemli olan fuar işe ihtiyacı olan ya da daha iyi iş bulmak isteyen herkese açık olacak. Fuar işçilere seçme şansı, işverene de kalifiye elaman bulma şansı verecek. Fuarı organize eden 8 kurum tarafından organizasyonun tüm ayrıntıları ele alınarak hazırlıklar tamamlandı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, üçüncüsü gerçekleşecek olan fuarın hem işçi hem de işveren için önemli olduğunu belirterek, fuarın resmi açılışının Antalya Valisi Münir Karaoğlu ve Antalya milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Boztaş, "Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirileceğimiz fuarımıza birçok ilde gerçekleştirilen istihdam fuarından daha fazla firma stant açacak. Yoğun ilgi görmesi beklenen fuarımızın geçen yıl ülke genelinde başlatılan istihdam seferberliğine, bölgemize, ilçemize ve üyelerimize katkı sağlamasını bekliyoruz. Herkese hayırlı olmasını diliyor ve tüm haklımızı fuarımıza davet ediyorum" dedi.