Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu Kumluca Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Genel kurula, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinin Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odaları başkanlarıyla üyeler katıldı.

18 yıldır başkanlık görevini yürüten Faruk Yıldırım'ın aday olmadığı genel kurula tak aday olarak katılan Bayram İğneli, "18 yıldır başkanlık görevini başarıyla yürüten Faruk Yıldırım'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yönetimimizle beraber şoför arkadaşlarımızın verdikleri oylarla bayrağı devraldık. Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bana ve ekibime gösterilen güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" dedi.

Bayram İğneli, 395 üyeden 179'unun katıldığı seçimlerde oyların tamamını alarak başkan seçildi. Yönetim kurulu Ramazan İlkuçan, Mustafa Alkan, Selahattin Taşkıran, Tuncay Okur, Veysel Özmen, Selahattin Karamıklı, denetim kurulu ise Nazif Çitli, Mücahit Tuncel ve Fevzi Güzel'den oluştu.